Головна » Новини » V західноукраїнська туристична виставка-фестиваль

V західноукраїнська туристична виставка-фестиваль 04.04.2013

Запрошуємо представників туристичного бізнесу  взяти участь у V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі, що відбудеться 18-19 травня 2013 року в м. Тернопіль.

Головна мета виставки – всесторонньо представити внутрішній продукт як перспективу подальшого розвитку ринку туристичних послуг України. Тернопільський туристичний  продукт буде презентовано у розрізі районів та міст області. У заходах візьмуть участь  туристичні організації і фірми з України та зарубіжних країн.

Програмою проведення виставки передбачена широка  ділова програма, зокрема спеціалізовані  семінари, конференції, презентації, ознайомлення  з туристично-рекреаційними можливостями України та Тернопільщини зокрема.

Для представників  всеукраїнських друкованих електронних  ЗМІ та учасників туристичної виставки  передбачено проведення рекламно-інформаційного туру.

Просимо повідомити про свою участь у виставці та інфо-турі до 10 квітня 2013 року в управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації за тел.. (0352) 434231,433539, факс 430035, електронна пошта: e-mail: programa-tur@mail.ru